Talkoot

Lääminki-Horonjärven vesiensuojeluyhdistys järjestää talkoita, joissa mm. harjoitetaan hoitokalastusta ja poistetaan kasvillisuutta. Kunnostushankkeen hyväksi tehty vastikkeeton työ (talkootyö) hyväksytään osaksi kunnostushankkeen rahoitusta siten, että yhden henkilötyötunnin arvo on 15 €. Jos toimenpiteiden toteuttamiseen käytetään vastikkeetta myös traktoria tai muuta moottorityökonetta, on sen lisäarvo 30 €/käyttötunti.

Tulevia talkoita

Hoitokalastusta jatketaan vuonna 2022 ja ammattikalastajan tueksi tarvitaan talkooväen työpanosta. Tiedotamme ajankohdasta lähempänä.

Yksittäisten henkilöiden on mahdollista osallistua hoitokalastukseen omalla pyydyksellään oman aikataulunsa puitteissa. Ota ensin yhteyttä vesiensuojeluyhdistykseen sähköpostilla info@loro.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Toteutuneita talkoita

AjankohtaTehty työKuva-aineistoa tms.
26.-28.10.2021Ammattikalastajien avustaminen Horonjärven nuottauksessa ja saaliin käsittely.Katso kuvagalleria.
9.6.2021Kasvillisuuden perkausta Horonjoen suulla.Katso kuvagalleria
30.5.2021Kasvillisuuden perkausta Lääminginjoen suulla.Katso kuvagalleria
17.-22.5.2021Hoitokalastusta katiskoilla Horonjärvellä.Radiohaastattelu Yle Areenassa
5.12. ja 11.12.2020Kasvillisuuden poistoa Läämingin rannalla

Talkootyölomake

Kirjaa työn määrä tunteina puolen tunnin tarkkuudella käyttäen pilkkua desimaalierottimena (esim. 1,5). Älä merkitse aikayksikköä (tuntia, h). Hallinnollisissa tehtävissä mainitse tehty tehtävä (esim. kokous, tiedottaminen tms.) työn tekemispaikaksi. Konevoimaksi huomioidaan kaikki moottorikäyttöiset laitteet. 

Työlaji *
Käytettiinkö konevoimaa?