Jäseneksi liittyminen

Alla olevalla lomakkeella voit hakeutua Lääminki-Horonjärven vesiensuojeluyhdistyksen jäseneksi. Henkilötietojesi lisäksi voit ilmoittaa, oletko kiinnostunut erityisesti Lääminkiä vai Horonjärveä koskevista asioista, esim. kunnostushankkeiden etenemisestä ja talkootöistä. Antamalla kiinteistösi nimen ja/tai rekisterinumeron voit saada omaa kiinteistöäsi koskevia tiedotteita.

Henkilöjäsenen jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 euroa. Jäsenmaksu laskutetaan, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen.

Täyttämällä lomakkeen annat yhdistykselle luvan käyttää henkilötietojasi yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yritysten, yhdistysten ja muiden yhteisöjen sekä halukkaiden yksityishenkilöiden on myös mahdollista liittyä vesiensuojeluyhdistyksen kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenen liittymismaksu on 100 euroa ja vuotuinen kannattajajäsenmaksu 100€/v. Ota yhteyttä yhdistyksen hallitukseen sähköpostitse info@loro.fi, mikäli kannattajajäsenyys kiinnostaa. Yrityksille voimme tarjota näkyvyyttä yhdistyksen nettisivuilla, tiedotteissa ja tapahtumissa. 

Henkilöjäsenen liittymislomake

Nettilomakkeen sijaan on myös mahdollista käyttää alla olevaa jäsenhakemuslomaketta, joka tulostetaan paperille, täytetään käsin ja toimitetaan yhdistykselle joko postitse lomakkeella mainittuun osoitteeseen tai jollekin yhdistyksen hallituksen jäsenistä.